Home / Uncategorized / Opss / Tha se nuk ishte pjesë e OTR, por shikoni çfarë i komenton Noizyt këngëtarja shqiptare

Opss / Tha se nuk ishte pjesë e OTR, por shikoni çfarë i komenton Noizyt këngëtarja shqiptare

Teksa ishte pyetur vetëm pak kohë më parë në një intervistë nëse ishte pjesë e grupit OTR, ajo e mohoi duke thënë se mes saj dhe Noizy-t kishte vetëm miqësi, asgjë më shumë.

Por edhe pse nuk e ka pranuar, Gordana e njohur me emrin e artit si Baby G, vazhdon të jetë një ndjekëse e rregullt e grupit OTR. Këngëtarja është parë të jetë edhe e pranishme në koncertet e Noizyt si dhe nuk ngurron edhe ta mbrojë reperin nëse kjo është e nevojshme…KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE:

Check Also

Some Strange And Unique Buildings

Heydar Aliyev Cultural Center — Baku, Azerbaijan The Heydar Aliyev Center is a 57,500 m2 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *